Дијагнози

Дијагнози Ние имаме најголемо знаење и искуство во физикалната медицина и рехабилитација за лекување на сите видови повреди и болни состојби: Кај болки и проблеми со ‘рбетот Ишијас, лумбален синдом, дискус хернија, спондилоза, цервикобрахиалгија, вртоглавици, трнење вдолж екстремитетите… Кај повреди и болки во зглобовите и лигаментите Колено, рамо, лакт, скочен зглоб, калцификат на рамо.. Кај […]