Дијагнози

Ние имаме најголемо знаење и искуство во физикалната медицина и рехабилитација за лекување на сите видови повреди и болни состојби:

Кај болки и проблеми со 'рбетот

Ишијас, лумбален синдом, дискус хернија, спондилоза, цервикобрахиалгија, вртоглавици, трнење вдолж екстремитетите...

Кај повреди и болки во зглобовите и лигаментите

Колено, рамо, лакт, скочен зглоб, калцификат на рамо..

Кај повреди и болки во мускулите

Истегнувања, удари, руптури...

Кај невролошки заболувања

Цервикален синдром, мозочен удар, невралгија, главоболка, мигрена, пареза на n.facialis, Карпал тунел синдром..

Кај реваматолошки заболувања

Дегенеративни заболувања на зглобовите-артроза, гонартроза, коксартроза, артритис, гихт, остеопороза, шилец на пета, фибромијалгија..

Кај рехабилитација на пострауматски состојби

Скршеници, повреди, операција..

Предоперативна и постоперативна рехабилитација

Брзо намалување на болка и оток, брзо враќање на мобилноста и функционалноста на мускулите и зглобовите.

Спортска рехабилитација

Сите видови спортски повреди: истегнати и скинати лигаменти и тетиви, мускулни повреди, дисторзии...

Лекување на различни деформитети во детска возраст

Сколиози, кифози, лордози, рамни стапала...